Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Burhaniye Düdüklü Suyu İzmir'de de satılıyor

Burhaniye Düdüklü Suyu İzmir

Burhaniye Belediyesi tarafından işletmesi özel sektöre devredilen Düdüklü Doğal Kaynak Suyu İzmir'de değişik noktalarda satışa sunuldu.

Burhaniye Belediyesi tarafından işletmesi özel sektöre devredilen Düdüklü Doğal Kaynak Suyu İzmir’de değişik noktalarda satışa sunuldu.
Bilindiği gibi, Burhaniye’ye 28 km uzaklıktaki Karadere Köyü’nün 1100 metre yükseklikteki Güzle Yaylası’ndan getirilen sağlıklı ve üstün kaliteli düdüklü içme suyu, ilçe merkezinin çeşitli noktalarına yapılan tarihi güzellikleri yansıtan 41 taş çeşmeden akıyor.
Balıkesir, Çanakkale, Manisa sonrası İzmir’de de satış temsilcilikleri verildiğini İzmir’de 52 noktada Düdüklü Suyu satışları başladığını ve İzmir halkının Düdüklü Suyunu benimsediğini belirten Burhaniye Düdüklü Suyu İşletme Müdürü Sadettin Özkök, Burhaniye Düdüklü Suyunu tercih ettikleri için İzmir halkına teşekkür etti.
Edremit Körfezindeki Madra Dağının 1100 metre zirvesindeki Güzle Yaylası’ndan doğal ortamda çıkan düdüklü suyu hattında yapılacak küçük bir çalışma ile su kapasitenin % 40 daha arttırılabileceğini açıklayan Müdür Sadettin Özkök, Kapasite artırımına gidildiğinde dağıtım ağlarının genişletilebileceği bilgisini verdi.
Madra Dağının zirvesindeki ormanlık doğal ortamda çıkan ülkemizin en sağlıklı Doğal Kaynak Suyu olan Düdüklü Suyunun Konak, Bayraklı, Karşıyaka, Alsancak, Naldöken, Buca, Şirinyer, Gaziemir ve Bornova olmak üzere İzmir’de 52 yerde dağıtım noktasında hizmet verildiği belirten İzmir Ana Bayii Okan Köse, Burhaniye Doğal Kaynak Düdüklü Suyunun Ph seviyesinin 7.35, Calcium (Ca) oranının % 24 olduğu tüm sağlık şartlarından başarı ile geçtiğini kaydetti.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli